Wednesday, April 21, 2010

Big Booty Wehit Women

Les macarons sont bons!

continue to put a lot 'to' post 'in spite of the amount of photos and recipes ready, luckily there is you, is always a joy to read in the comments!

for macarons:


2 egg whites 180 g icing sugar

20 grams of sugar 100 grams almond flour
few drops of red dye and blue

for salted butter caramel :
1oo grams of sugar
10cl cream
30 gr di burro salato
un pizzico di fior di sale alla vaniglia

Frullare per qualche minuto la farina di mandorle e lo zucchero a velo per ottenere una "polvere" sottile. Montare gli albumi a neve ferma e unire poco alla volta lo zucchero semolato. Aggiungere la polvere di mandorle e zucchero a velo mescolando delicatamente, facendo attenzione che la meringa resti ben ferma. Riempire una sac à poche e formare dei cerchi (un paio di cm di diametro) di impasto sulla teglia foderata con carta da forno, lasciando abbastanza spazio fra un macaron e l'altro. Infornare per circa 15 minuti a 150°. Una volta tolti dal forno lasciarli raffreddare e poi staccarli.

Per il caramello salato: mettere in una pentola la panna e riscaldarla (Without letting it reach a boil) and keep warm. Meanwhile, prepare the caramel which, when ready, stirring constantly, add the hot cream, softened butter and fleur de sel. Allow to cool while stirring. At this point you can fill the macarons.
are wonderful the next day!
Warning: When will the maracons of meringue on the baking sheet, let stand at least half an hour before baking. This is so above them to form a sort of "film".

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